Szombaton rendezték meg az idei év utolsó utánpótlás fordulóját. A helyszín most Budapesten a Smile DC klubbhelysége volt.
Klubbunkat két játékos képviselte. Serdülő kategóriában Dubnicz Péter Jr, míg az U23-asok között Bors Marcell indult el.
Mindketten szépen teljesítettek egész nap.
Peti csoportjában jó meccseket játszva végül harmadik helyen zárt, ezért sajnos a csoportból nem jutott ki így végül neki itt befejeződtek az egyéni küzdelmek.
Marci nem kezdett jól, hiszen az első két meccsét 2-0-s vereséggel zárta, de aztán összeszedte játékát és a másik két mérkőzését 2-0-ra tudta megnyerni. Csoportjában végül mindenki 4 ponttal állt, ezért a legarányok által harmadikként jutott ki csoportjából. Az egyenes kieséses szakaszban végül Horváth Gergőtől kapott ki 4-1 arányban, így ő egy 9. hellyel fejezte be az egyéni versenyt.
Végül összetett egyéniben Peti a 11. Marci pedig 14. helyen végzett.
Ezután a fiúk U23-as párosban is elindultak, ahol sikerült egy kiváló Harmadik helyet szerezniük és kevésen múlt a döntő is…hiszen csak a kiszállókon múlt, hogy a későbbi győztes hazaikat legyőzzék döntő legben.

Gratulálunk fiúk az egész éves teljesítményhez, és Gratulálunk a korosztályok bajnokainak is!

Hajrá Magyar Darts!
Hajrá MMDC!